VERSE KOFFIE OP UW EVENT

 

Barista op de beurs biedt verschillende koffieconcepten. Wij leveren complete espressobarren, verhuren espressomachines en bieden diverse branding en promotie mogelijkheden.

 
Caféini
 

Espressobar met barista

 

Barista op de Beurs verzorgt luxe espressobars met professionele apparatuur op elke locatie. Onze baristi zijn zeer gastvrij en SCAE-gecertificeerd. Zij trakteren u en uw gasten op een smaakvolle espresso of cappuccino met latte art.

 

Espressobar inhuren

mobiele smoothiebar
 

Barista inhuren

 

Onze professionele baristi serveren de mooiste koffie op uw beursstand of evenement. De gasten worden verrast met een heerlijk kopje koffie of verse cappuccino.

.

 

Barista inhuren

mobiele smoothiebar of espressobar
 

Espressomachine huren

 

Bent u zelf al een koffiekenner en op zoek naar een goede espressomachine? Wij verhuren Italiaanse espressomachines en installeren hem voor direct gebruik.

 

Espressomachine huren

 

 

smoothiebar op locatie

 

Branding en promotie

 

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw logo goed in het zicht te hebben. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden.

 

Branding en Promotie

de espressojongens
 

Mobiele espressobar

 

De Caféini is een mobiele espressobar die kan worden ingezet elk evenement. Onze baristi schenken een breed scala aan ambachtelijke espresso- en melkvarianten vanuit een oldtimer Mini.

 

Mobiele espressobar

 

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

 

Logo Bacchi Koffie
about_pic

 

ONZE KOFFIE

 
Barista op de beurs werkt met het koffiemerk Bacchi. De koffie heeft het fairtrade Max Havelaar keurmerk en de bonen zijn 100% arabica. Daarnaast gaat er een deel van de opbrengst van de koffiebonen naar ‘Coffee Kids’: een mooi initiatief voor het welzijn van de kinderen van de koffieboeren.
De bonen die onze baristi momenteel serveren komen uit Brazilië. Braziliaanse koffie kenmerkt zich door zijn chocolade, noot-achtige tonen.

Mocht u liever uw eigen koffie serveren, dan is dit ook mogelijk! Onze baristi zijn zo opgeleid dat ze het beste uit de koffiebonen kunnen halen!

WAT KRIJGT U ALLEMAAL?

 
Verse en eerlijke koffiebonen zijn op uw beursstand de basis voor een overheerlijke espresso of cappuccino en alle andere denkbare varianten.

Het kopje kwaliteitskoffie wordt voor veel mensen steeds belangrijker. Men loopt er graag een paar blokken voor om en geeft voor een goede kop koffie graag iets meer uit. Een goede koffie staat voor een goede ontvangst, een warm welkom. Mensen voelen zich gewaardeerd wanneer ze een smaakvolle espresso voorgeschoteld krijgen.

We gebruiken biologische en eerlijke bonen van Bacchi: 100% Arabica en het Fairtrade Max Havelaar keurmerk. Laat u verwennen met een overheerlijke espresso, een cappuccino met mooie latte art of biologische verse thee.

 
about_pic

DUURZAAM

 
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de natuur en medemens en doen dit door Fairtrade en biologische producten te gebruiken.

Onze koffie is Fairtrade en steunt de ‘coffee kids’. De suiker, koffiemelk en cappuccinomelk die wij gebruiken zijn biologisch en de bekers waarin de koffie geschonken wordt zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Deze milieuvriendelijke bekers zijn aan de binnenkant voorzien van een zetmeel coating zodat er warme dranken in geschonken kunnen worden. De buitenkant is gemaakt van karton.

Naast de koffie serveren wij heerlijke chocolaatjes van Tony Chocolonely; Tiny Tony’s. Deze chocola is niet alleen super lekker, maar ook biologisch, Fairtrade en op weg naar 100% slaafvrij.

BRANDING & PROMOTIE

Op een grote beursvloer of tijdens een event kan het erg belangrijk zijn om uw logo goed in het zicht te hebben. Wij bieden verschillende promotiemogelijkheden. Uw logo kan bij ons bijvoorbeeld gedrukt worden op: bekers, de bar en kleding. Hieronder vindt u een lijst met branding opties. Mocht u nog andere ideeën hebben waar uw logo mooi op past, vraag naar de mogelijkheden!

 

Trakteert u uw gasten graag ook op ambachtelijke koffie?

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X
CONTACT/OFFERTE